Shevan Abdokah

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag
  • Vrijdag
E-mailadres:
Info@TPambacht.nl
Shevan Abdokah heeft gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en doet regelmatig aan bij- en nascholing. (BIG 79920627802)

Met veel plezier behandelt hij dagelijks zijn patiënten, u kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen o.a. algemene tandheelkunde, restauratieve tandheelkunde, esthetische en cosmetische tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaal behandeling), facing, kroon en brugwerk, slijtage, erosie en kindertandheelkunde.
Tevens heeft tandarts Abdokah ruime ervaring met angstpatiënten. Hij neemt altijd extra tijd voor de behandeling om de patiënten beter op hun gemak te stellen.

Shevan staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) Ook is hij lid van KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering Tandheelkunde), ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en NTvT (Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde).

Eigen visie:
Ik ben van mening dat elke patiënt het recht heeft op zorg op maat. Wij nemen dan ook vanzelfsprekend de taak op ons om u te voorzien van adequate informatie zodat wij op een goede manier aan uw zorgvraag te voldoen.
Terug naar overzicht