De praktijk

Het team van Tandartspraktijk Ambacht wil het bezoek aan de tandarts zo ontspannen mogelijk maken.
Het doel is: het realiseren van een schoon en gezond gebit. Een stralende glimlach, een Hollywood smile.

Voor het hele gezin

Wist u bijvoorbeeld dat wij hét aangewezen adres zijn voor mensen met een gezin? Bij ons zijn meerdere tandartsen werkzaam.
Het team wordt aangevuld met mondhygiënisten en preventie assistentes. U mag daarom rekenen op hoogwaardige tandheelkundige zorg.
Alle leden van het gezin -jong en oud- zijn bij ons welkom. Dankzij onze vriendelijke aanpak en innovatieve technieken, voelt iedereen zich direct thuis.

Kinderen krijgen alle aandacht die zij nodig hebben.

Het is belangrijk voor kinderen om te ervaren dat een tandarts niet eng is.
Ons team speelt hier op in met een aangepast programma waardoor de jaarlijkse controle als prettig wordt ervaren.
Met geduld en een goede uitleg waarbij de kinderen worden betrokken, wordt goed onderhoud en de juiste mondgewoonten spelenderwijs aangeleerd.
Een fraai gebit is voor het leven een mooi bezit! Indien er behandelingen nodig zijn, gaan wij niet direct aan de slag.
Door te werken met ‘wen-sessies’, wordt het verdoven, boren en vullen van gaatjes begrijpelijker en kunnen makkelijker uitgevoerd worden.
Door deze bijzondere aanpak is Tandartspraktijk Ambacht een tandarts voor het hele gezin.

Bang voor de tandarts?

Een kwart van de bevolking is bang voor de tandarts. Al onze medewerkers zijn getraind om hier begripvol op te reageren.
Wij nemen de tijd voor u, en werken volgens een stappenplan dat angsten wegneemt.
Hierdoor wordt een bezoek aan de tandarts en de behandeling als minder stressvol ervaren.
Samen werken we aan een verbetering van uw mondgezondheid en een mooi gebit. Pijn bij een behandeling?
Dat is tegenwoordig toch echt niet meer nodig. Onze hypermoderne apparatuur en innovatieve behandelmethoden maken pijnloos behandelen mogelijk.

Naast algemene tandheelkunde, klik hier voor onze specialisaties.

Erkende kwaliteit 

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel.

Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.
Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteits bevorderende activiteiten beschikbaar.

Wij zijn lid van  KRM (kwaliteit register voor mondhygiënisten)KNMTANT en NVMDaarnaast is de praktijk ingericht volgens de laatste WIP-richtlijnen. Door continue bijscholing kunnen wij “State of the Art” tandheelkunde bedrijven.