De praktijk

Ambachtelijk zorg

tandart voor hele famOns team zet zich in om samen met u, op korte en lange termijn, te werken aan een schoon en gezond mond. Een gezond gebit, met een stralende glimlach dat is wat wij bij tandartspraktijk Ambacht met u willen bereiken.

Een tandartspraktijk voor hele gezin

Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom in de praktijk. We bieden een professionele tandheelkundige behandeling in een prettige sfeer

Kinderen krijgen alle aandacht!

Joepie, we gaan naar de tandarts! Wij hebben ruime ervaring met kinderen en vinden het leuk om ze met een gezond gebit op te zien groeien.
Met geduld en duidelijke uitleg zorgen wij ervoor dat alle kinderen blij de praktijk weer verlaten. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan preventie en het afleren van verkeerde mondgewoontes. Ook worden wensessies gepland om verder behandeltraject mogelijk te maken zoals boren en vullen van gaatjes.

Angstige patiënten zij ook welkom

Een kwart van de bevolking is bang voor de tandarts. Door onze speciale benadering bij angstige patiënten, proberen wij de angstgevoel te verminderen en zelfs weg te nemen.
Hiervoor nemen wij extra tijd voor u, wij luisteren naar uw verhaal en proberen samen met u een stappenplan te maken om uw angst weg te nemen en uw mondgezondheid te verbeteren. We doen er alles aan om je op je gemak te stellen voor- en tijdens iedere behandeling. 
Wij zorgen er met onze ervaring, uiterst moderne apparatuur en moderne behandelmethoden voor, dat iedere behandeling pijnloos wordt uitgevoerd.

Naast algemene tandheelkunde, klik hier voor onze specialisaties.