Rovan Abdokah

Mondhygiënst
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Zaterdag
E-mailadres:
Info@TPambacht.nl

Rovan Abdokah is in 2014 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool INHolland. Zijn streven is om samen met de patiënt te werken aan een goede mondgezondheid. Zijn expertise is het behandelen van patiënten met parodontitis (tandvlees aandoeningen), angst patienten, kindertandheelkunde, preventie en verbeteren van mondhygiëne. Tevens u kunt terecht bij ons voor het bleken van de tanden.

Rovan is lid van KRM (Kwaliteit Register voor Mondhygiënisten)
Mijn missie is om goed naar de patiënten te luisteren om zo de wensen te achterhalen. Door goed in te spelen op de behoefte van de patiënt wordt er gestreefd om de patiënt te motiveren om de deskundige informatie, advies en instructies op te volgen. Ik werk altijd met een focus op de klantgerichtheid en bouw graag een band op, zodat de patiënten zich op ontspannen wijze kunnen laten behandelen. Mijn motto is voorkomen is beter dan genezen en behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden.

Mijn visie is: Patiënten motiveren om de zelfzorg en de conditie van het gebit optimaal te houden en het te versterken. Mijn doel is bereikt als mijn patiënten een gezonde mond en een stralende lach hebben.
Terug naar overzicht