Erkende Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel.

Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.
Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteits bevorderende activiteiten beschikbaar. 

Wij zijn lid van  KRM (kwaliteit register voor mondhygiënisten), KNMT, ANT en NVM. Daarnaast is de praktijk ingericht volgens de laatste WIP-richtlijnen. Door continue bijscholing kunnen wij “State of the Art” tandheelkunde bedrijven.

U kunt via onze website informatie vinden over de praktijk, team, soort tandheelkundige behandelingen en de huisregels. Mocht u aanvullende informatie willen kunt u contact opnemen met ons.Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze praktijk!

PS: Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

.